Gündem

Almanlar, Ukrayna’yı Bir Kez Daha Ruslara Sattı

Batı dünyası bir kez daha insani değerlerin hiçbir zaman kendi çıkarlarının üzerinde olmayacağını gösterdi. Almanya, Rus gazından olmamak için Ukrayna’yı bu sefer ulusal miclisi eliyle rusya’ya bir kez daha sattı

Alman Sol Parti’nin Federal Meclis Başkan Yardımcısı Sevim Dağdelen bugün Rus kara propaganda araçlarından olan TASS Haber Ajansı’na verdiği demeçte, artan gerilimlerin ortasında her iki tarafın, Rusya ve Ukrayna’nın endişelerinin Batı tarafından ciddiye alınması gerektiğini belirterek şunları söyledi:.

“Rusya’nın Ukrayna ve Gürcistan’ın NATO’ya katılmayacağına dair yasal garantiler alma talepleri, ittifakın doğuya doğru genişlemesi sırasında açık ve anlaşılır, bu da önceki taahhütleriyle çelişiyor. Rusya tarafından önerilen güvenliğin bölünmezliği kavramı, barışçıl ilişkiler konusunda daha sonraki görüşmeler için iyi bir temel olabilir.”

Dağdelen, “Bakanlar Kurulu, tüm taraflara güvenlik garantisi sağlamak ve kılıç sallamaktan kaçınmak için çaba göstermeli” dedi.

Federal Meclis Milletvekili, Batı’nın askeri tatbikatlar konusunda genellikle çifte standarda sahip olduğuna iddia ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Rusya kendi topraklarına asker yerleştirdiğinde bir saldırı hazırlığı olarak görülüyor, ancak ABD ve müttefikleri Baltık’tan Karadeniz’e kadar Rusya sınırına yakın manevralar yaparken binlerce askeri işin içine kattığında değerlendiriliyor.”

Recent Posts

  • Makale

RABBİM’İN HİKMETİNE BAKIN Kİ!

Eğer denizler mürekkeb, ormanlar kalem olsa, Rabbimin nimetlerini saymakla, yazmakla bitiremezdik. Ve yarattığı herşey’in, kendine…

8 saat ago
  • Gündem

Yahya Sinvar’ın Şehadeti İddiaları: İsrail ve Hamas’tan Farklı Açıklamalar

Yahya Sinvar'ın Şehadeti İddiaları: İsrail ve Hamas'tan Farklı Açıklamalar İsrail'den Yahya Sinvar İddiası İsrail medyası,…

11 saat ago
  • Gündem

Depremler: Bilimsel Gerçekler ve İlahi İkazın Mesajı

Depremler: Bilimsel Gerçekler ve İlahi İkazın Mesajı Depremler Nasıl Oluşur? Depremler, yer kabuğundaki ani kırılmalar…

16 saat ago
  • Gündem

Kanser, Meğerse Hastalık Değilmiş

Kanser, Meğerse Hastalık Değilmiş ilim İnsanlarından Tarihi Keşif: Kanser Hastalık Değil, Dosttur!   Kanserin Öldürücü…

17 saat ago
  • Gündem

Sivas’ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Gerçekleşti

Sivas'ta 17 Ekim 2024'te sabah saatlerinde, 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre,…

20 saat ago
  • Gündem

ERDAL İNÖNÜ: TANRI’YA İNANMAK İSTİYOR YOK OLMAK İSTEMİYORUM

ERDAL İNÖNÜ, yıllar önce KÖPRÜ dergisinde kendisiyle yapılan söyleşide “Ölüm ve ölüm ötesi hayat hakkında…

20 saat ago