islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

BİR VALİNİN YARDIMCISINI ZİYARET ETMESİNDEN DOĞAL NE OLABİLİR?

BİR VALİNİN YARDIMCISINI ZİYARET ETMESİNDEN DOĞAL NE OLABİLİR?
1 Haziran 2024 10:00
A+
A-

Önce haberi okuyalım:

{Gaziantep Valiliği’nde gerçekleştirilen ziyaret sosyal medyada gündem oldu.

Bu ziyarette Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yardımcısı Muhammet Önder’i ziyaret etti.

Üstelik ziyaret Valiliğin Twitter hesabından da paylaşıldı.

Tepkilerin ardından paylaşım kaldırıldı.}

BU HABER GENİŞ KİTLELERE DUYURULMALIYDI

Bu haberi okuyunca bir valinin yardımcısını ziyaret edip çalışmalarından ötürü teşekkür ederek başarılar dilemesinden daha doğal ne olabileceğini düşündüm.  Böylesi bir davranış vali için bir erdemdir. Bu haberin örnek olması için olumlu yorumlarla geniş kitlelere aktarılması gerekirdi.

SOSYAL MEDYA MI YÖNETİR OLDU?

O da ne. Haber olumsuz tepkiler sebebiyle Twitter’de paylaşımdan kaldırılmış.

Ülkemiz ve milletimiz adına üzücü bir gelişme yaşıyoruz. Artık bilgili ve erdemli insanlarımızı da düzeysiz sosyal medya yönetir olmaya başladı. Sosyal medya davranışlarımızı yönlendirmede neredeyse ana etken oldu. Bu gidişe dur demeliyiz.

TEŞEKKÜR

Bu olay bana özel bir hatıramı çağrıştırdı. GÜZEL KUL OLMA MÜCADELEM adını taşıyan hatıratımda yer verdiğim olay, yaptığım yorumla birlikte şöyle:

[“Bir ara ailece Oylat kaplıcalarına gitmiştik, tanıyan kişiler tarafından talep edildiği, biz de tebliğ görevimizi yapmak istediğimiz için namaz sonrasında ayakta yaptığımız konuşmaların birinde “Teşekkür” konusunu işlemiştik. Dinleyiciler arasında bulunan Bimtaş Genel Müdürü Nejat Yazıcı Bey son derece etkilenmişti.

Anlatımına göre, önce eşine gelerek yapması gerektiği halde yapamadığı teşekkürler için topluca teşekkürler etmiş ve sonra da yardımcılarına telefon ederek geçmişteki yardımları için teşekkürlerini sunmuştu.

Teşekkür, hayatımıza renk ve de güç katar. Erdemlerimizi artırır. Sevmemize ve sevilmemize yol açar.

Memuriyet veya özel iş hayatımızda, teşekkürün yanında yerini alması gereken bir görevimiz de “takdir etmektir.” Kınamaya yer verilir takdire yer verilmezse, insanlar atılım gücünü yitirebilir. Verimlilik azalabilir.]

Haberimize dönersek yardımcısını ziyaret eden vali Kemal Çeber beyefendiyi bu erdemli davranışından ötürü tebrik ederiz.

ARD

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.