islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2943
EURO
36,9797
ALTIN
3.000,99
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

DİLİPAK: ŞEYTAN FAZLA MESAİ YAPIYOR

DİLİPAK: ŞEYTAN FAZLA MESAİ YAPIYOR
16 Ekim 2024 15:16
A+
A-

Dilipak: Vahşet kol geziyor. Batıda Satanist, Pedefolik, Globalist Siyonist VIP ve CIP’ler, bebek kanı içiyor, onların derinlerinde kozmetik üretiyorlar ve o çocukların etini pişirip yiyorlar. Uygar batının geldiği yer burası

Yazarımız Abdurrahman Dilipak “X” hesabından, hastahanelerde yeni doğan bebeklerin yoğun bakıma alınarak  can kaybına sebeb olmaları konusundaki haberlerden sonra “X” hesabından tepki gösterdi ve “insan sağlığı bunlara mı emanet. Hastahane sahipleri bunu bilmiyorlar mı? Bunların pedefolik satanistlerden ne farkı var. Aynı şeytana hizmet ediyorlar. Türkiye yeni bir skandalla sarsıldı! Günlük 8 bin TL için 12 bebeğin ölümüne neden oldular” dedi.

Dilipak konuyla ilgili Mirat Haber’in de sorularını cevapladı.

SADECE TÜRKİYE, İSLAM DÜNYASI DEĞİL, DÜNYA’NIN GİDİŞATI İYİ DEĞİL

Editör: Dünya çıldırdı mı, ne oluyor, nereye gidiyoruz?

Dilipak: Maalesef dünya iyiye gitmiyor. Biliyorsunuz, biz ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Ama bizim halimiz ortada Gazze’de İsrail BM’nin mülteci kampındaki Sağlık çadırına bomba adıyor, hastalar, yeni doğan bebekler şehid oluyor. İslam ülkeleri hükümetleri bu olanlar karşısında sessiz. Doğru-düzgün bir boykot bile yapamıyoruz. Tepkiler çok sınırlı ve iktidarlar bu eylemleri engelliyor. Bizim durumumuz da hastahane olayında yaşananlardan ibaret değil. Narin olayı, Sıla bebek, bunlar ilk ve son örnekler değil. Gayrimeşru doğan çocuklar satılıyor. Hastahanelerde yeni doğan yoğun bakımında hasta başına 8-10.000 lira alınıyormuş gece için ve milyarlarca haksız kazanç elde edilmiş. Bu suça Hastahane sahibi, doktorlar, çalışanlar herkes ortak. Düşünebiliyor musunuz dava açan savcı tehdit ediliyor. Cür’et ve cesarete bakın. Savcıyı vurdurmak üzere kiralık katille pazarlık yapıyorlar.

OLAY BİR KAÇ İL’LE SINIRLI DEĞİL

Editör: Tek hastahane, tek ilde değil bu olay sanırım.

Dilipak: Kaç ilde daha diğer illerde durum ne bilmiyoruz. Geçmişte batılı ilaç fabrikalarının yeni ilaçları için yaşlıları, çocukları denek olarak kullandıkları haber olmuştu. Son mRNA konusunda da kobay olarak kullanılmadık mı? Bazı Yetimhanelerden de pis kokular geliyor. Oradaki çocuklar iş bulma vadi ile fuhuş ve uyuşturucu sektörüne pazarlandığı iddiaları geldi. Hastahanelerde sadece çocuk bölümü değil, yaşlı bölümü, kadın bölümü en azından torba ile ilaç yazıp, MR yazıp, tahlil yazıp, hem insanımız, hem SGK soyuluyor. Hayali hastalıklar icad ediyorlar.

“TOPYEKUN BİR DİRİLEŞE, YARDIMLAŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Editör: Son zamanlarda bu tür şikayetler arttı galiba

Dilipak: Evet hap kullanımı, psikolojik rahatsızlıklar, allerji, kalp, alzaymır, kanser hastalıklarında patlama var. Çevre, gıda, ilaç herşey insanı hasta ediyor. Tepemizden Chamistraille ilaçlanıyoruz. Cinayetler, intihar olaylarında patlama var. Aile dağılınca olacağı bu. CoVID sonrası eğitim kurumları çöktü. Herkesin elinde bir telefon bir Notpad, bilgisayar, BioHackerler insan aklı ile oynuyorlar. Sübliminal mesajlar, Lucid Dream, Astral yolculuklar hepsi arkası arkasına geldi. Deizmi geçtik Satanizme geldik, LGBT’yi geçtik Pedefoliye geldik. İnsanımız beden ve akıl sağlığı olarak ciddi bir tehdit altında. Gelinen noktada mevcut İlahiyatlar, İmam Hatip, Cami ve Cemaat da çözüm üretemiyor. Bu dar girdaptan tek başına aile de, hükümet de, çıkamaz. Topyekun bir uyanışa, dilişe, yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Yoksa halimiz yaman. Bu CHABAT’çılar, Uyuşturucu, Fuhuş, Kumar lobisi AGARTHAcılar, Karnaval lobisi,  durmayacak. Namuslu insanlar namusssuzlar kadar cesur olmadan onların elinden yakamızı kurtarmamız kolay değil.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.