islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,1698
EURO
37,0744
ALTIN
2.977,74
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Erdoğan: “15 Temmuz’a ‘Oyun Ve Tiyatro” Diyenleri, Kıyamete Kadar Affetmeyeceğiz

Erdoğan:  “15 Temmuz’a ‘Oyun Ve Tiyatro” Diyenleri, Kıyamete Kadar Affetmeyeceğiz
15 Temmuz 2024 13:28
A+
A-

Erdoğan: “15 Temmuz’a ‘Oyun Ve Tiyatro” Diyenleri, Kıyamete Kadar Affetmeyeceğiz

Milletin İstiklal Mücadelesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Makamı’nı ziyaretinde konuştu. Erdoğan, milletin iradesine dokunan her oyunu bozacaklarını belirtti. 15 Temmuz’un, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin bir simgesi olduğunu vurguladı.

Erdoğan, istiklaline dokunan her oyunu bozduklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bunu yapacaklarını ifade etti. Bu kararlılığı milletin ruhunda hissettiklerini belirtti.

Darbe Girişimine Karşı Tavır

Cumhurbaşkanı, darbe girişimine ‘oyun’ diyenleri eleştirdi. Bu kişileri kıyamete kadar affetmeyeceklerini vurguladı. Erdoğan, “15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz” dedi.

Bu tür yaklaşımların milletin iradesine saygısızlık olduğunu belirtti. Darbe girişimine karşı duruşlarının net olduğunu söyledi. Bu tavrı milletle birlikte sürdüreceklerini ifade etti.

Şehitler ve Gaziler İçin Vefa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine minnettar olduklarını dile getirdi. Onların fedakarlıkları sayesinde bugünlere geldiklerini belirtti. Bu vefanın asla unutulmayacağını vurguladı.

Erdoğan, şehitlerin anısına sahip çıkmanın önemini vurguladı. Onların hatıralarını yaşatacaklarını söyledi. Gazilere de aynı şekilde değer verdiklerini ifade etti.

15 Temmuz’un Önemi

Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz’un bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Bu olayın milletin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Bu nedenle her yıl anılması gerektiğini ifade etti.

15 Temmuz’un, milletin iradesine sahip çıkışının simgesi olduğunu vurguladı. Bu direnişin, tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi. Erdoğan, bu günü unutmamanın önemini belirtti.

Geleceğe Yönelik Mesajlar

Erdoğan, milletin geleceğe umutla baktığını ifade etti. Geçmişte yaşanan zorlukların üstesinden geldiklerini söyledi. Gelecekte de aynı kararlılıkla yollarına devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı, milletin iradesine sahip çıkmanın önemini vurguladı. Bu mücadelede birlik ve beraberliğin gücüne inandıklarını söyledi. Geleceğe dair umutlarını dile getirdi.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.