islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,1862
EURO
37,0528
ALTIN
2.966,55
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Fethullah Gülen Nerede?

Fethullah Gülen Nerede?
16 Temmuz 2024 10:21
A+
A-

Fethullah Gülen Nerede?

FETÖ Lideri Nerede?

15 Temmuz hain darbe girişiminin bir numaralı ismi Fethullah Gülen’in nerede olduğu tartışmaları sürüyor. Gülen’in 1999’dan beri kaldığı ve örgüt mensuplarını kabul ettiği merkezden kaçırıldığı iddiası, yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından gündeme getirilmiti.  Ebuseleme Gülen, amcasının Cevdet Türkyolu ve diğer örgüt liderleri tarafından bilinmeyen bir yerde tutulduğunu öne sürmüştü.

FETÖ Çiftliği Sessizliğe Büründü

Gülen’in bulunduğu Saylorsburg’daki “Golden Generation Worship & Retreat Center” adlı çiftlikte hareketlilik sona erdi. Çiftliğin misafirhanelerinde kalanlar evleri boşalttı. Yerli esnaf, kampa gelen giden kimse olmadığını ve çiftliğin satılığa çıktığını duydu. Önceden çiftliğin girişinde nöbet tutan silahlı Amerikalı güvenlik görevlileri de artık yok. AA, Cevdet Türkyolu ile kızlarına ait evlerin bulunduğu bölgeyi havadan görüntüledi. Bu bölgenin çiftliğe yakın olduğu biliniyor.

Örgüt İçindeki Karışıklıklar

FETÖ üyeleri arasında karşılıklı suçlamalar ve tartışmalar ise devam ediyor.  Ebuseleme Gülen’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, örgüt içinde büyük yankı uyandırdı. Gülen’in sağlık durumunun hassas olduğunu belirten bazı örgüt üyeleri, onun daha sakin bir ortamda tutulduğunu savunuyor. Ancak, bu açıklamalar örgüt tabanını tatmin etmekten çok uzak. Ebuseleme Gülen, Türkyolu, Adil Öksüz ve diğerlerini suçlamaya devam ediyor.

Türkyolu’nun Yolsuzluk İddiaları

Cevdet Türkyolu’nun adı sık sık yolsuzluk iddialarıyla gündeme geldi. Türkyolu, örgüt liderliğinde önemli bir konumda ve himmet paralarını kendi hesabına aktarmakla suçlanıyor. Diğer ülkelerdeki örgüt üyeleri, Türkyolu’nun lüks içinde yaşamasına tepki gösterdi. Osman Şimşek, Türkyolu’nun kendisini döverek kamptan kovduğunu ve maaşını kestiğini açıkladı.

Gülen’in Sağlık Durumu ve Geleceği

Gülen’in sağlık durumu ve nerede olduğu konusundaki belirsizlik devam ediyor. Ebuseleme Gülen, amcasının 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili gerçekleri açıklamadan ölmemesi gerektiğini söylüyor. Örgüt içindeki bu karışıklıklar, Gülen’in sağlık durumu ve geleceği hakkındaki tartışmaları daha da alevlendiriyor.

Fethullah Gülen’in nerede olduğu konusu, örgüt içindeki farklı gruplar arasında büyük bir tartışma yaratmış durumda. Bu durum, FETÖ’nün geleceğini de belirsiz hale getiriyor.

HABER YORUM

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde akıllarda tek soru var…

“Fethullah Gülen nerede?”

Fetö’nün,  1999 yılından beri kaldığı çiftliğin boşaltılmasından sonra gündeme gelen “Fethullah Gülen nerede?” sorusu hala cevaplanmış değil…

Bu konuda birçok yorum yapılmasına rağmen, bu yorumları iki ana başlık altında  toplamak mümkün…

1-Fetö Öldü…

2- CIA Fethullah Gülen ile işini bitirdi ve onu çiftlikten alarak daha küçük bir yerde korumaya devam ediyor…

Bu saatten sonra, Fetö terör örgütünün yeniden yapılanması ve ülkemizde ki hücreleri yeniden harekete geçirmesinin mümkün olup olmadığının yorumunu ise siz değerli okuyucularımıza bırakalım.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar
  1. selmin dedi ki:

    fetö diye diye, sadece ağzı biraz laf yapan özünde cahil ve sümüklü bir bunağın bu kadar karmaşık işleri planlayıp, yönettiğini neredeyse inandırmayı başardılar