islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2921
EURO
37,0006
ALTIN
3.014,48
BIST
8.738,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

FETÖ Terör Örgütü Türkiye’yi Bıden’a Şikayet Etti

FETÖ Terör Örgütü Türkiye’yi Bıden’a Şikayet Etti
20 Haziran 2024 13:59
A+
A-

FETÖ  Terör Örgütü Türkiye’yi Bıden’a Şikayet Etti

Son günlerde Fetö terör örgütünde yaşanan iç hesaplaşmalar, Fethullah Gülen’in hastalığı sonrası kaçırılma iddiaları gündemi işgal etmeye devam ediyor.

Yeni Şsafak gazetesinin haberine göre Fetö Terör örgütü, ABD Başkanı Bıden’a bir mektup yazdı ve  Türkiye’yi şikayet etti. Bu mektup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı NATO liderler zirvesinden önce “FETÖ son kozunu oynuyor” yorumlarına sebep oldu.

Darbe girişiminin sekizinci yıldönümünde örgüt mensupları kendi gündemini değiştirmek için şimdi de  ABD Başkanı Joe Biden’a bir mektup sunmaya hazırlanıyor. Üstelik hazırlanan mektupta ABD’li bazı kongre üyelerinin de katkısı var.

Bu mektupla örgütün, yaşadığı iç hesaplaşmayı ve sözde yönetimin parçalanmasını engellemeye çalıştığı da ortaya çıkmış oldu.

HABER YORUM

Bu mektup, 15 Temmuz darbe girişimin sekizinci yıldönümünde Fetö’nün son çırpınışlarının kanıtıdır…

15 Temmuz darbe girişimi başarıya ulaşmış olsaydı, Türkiye Suriye ve Irak gibi olacak, iç savaşa sürüklenecekti…

Biz  15 Temmuz darbe girişimine hep,  Siyonist bir plan ve proje olarak baktık. Bu mektup, bizim bakış açımızı bir kez daha teyit etmiş ve doğrulamış oldu..

Hele ki İsrail’in sekiz aydan beri Gazze’de soykırım gerçekleştirmesi ve “Vaad edilmiş topraklar” planlarını açıkça söylemeleri ve ortaya koymaları, Türkiye’nin 15 Temmuz’da nasıl bir tehlikenin ve badirenin eşiğinden döndüğünün açık göstergesidir.

Bu gün PKK terör örgütüyle kol kola girenlerin de Siyonizm tarafından desteklendiğini, ABD’nin silah yardımı dahil her türlü desteği verdiği PKK’nın da İsrail’e hizmet eden bir terör örgütü olduğunu da bu mektup açıkça ortaya koymuştur…

Siyonizm’in destekçisi ABD, aynı Irak ve Suriye’de olduğu gibi ülkemizde de çeşitli emeller beslemektedir. Bunu da artık saklamamakta ve göstere göstere yapmaktadır…

Gazze’de ki gibi bir soykırımı ülkemizde de planlayan Siyonizm, bunu terör örgütleri vasıtasıyla hayata geçirmeye çalışa dursun, bizim asıl sıkıntımız bu tehlikeyi, içimizde ki bazı insanlara anlatamamamızdır.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.