islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,1884
EURO
37,0886
ALTIN
2.977,25
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Güç ve İktidar Sahipleri Neredesiniz?

Güç ve İktidar Sahipleri Neredesiniz?
29 Mayıs 2024 12:43
A+
A-

Gazze ölüyor! Gazze ile birlikte genelde insanlık özelde ise Müslümanlık da ölüyor. Ulus devlet boyunduruğu altında çaresiz halklar, sadece meydanlarda, konsolosluk önlerinde protesto etmekle, meseleye müdahil olabiliyor. Güç ve iktidar sahipleri ise yaşanan soykırımı, katliamları, cinayetleri, tecavüzleri, bil umum insanlık dışı muameleleri sadece seyrediyor.

Güç ve iktidar sahibi olmalarına rağmen, yaptıkları en iyi şey, kınamak ve yüksek perdeden konuşmak. Bunun dışında küresel emperyalistlerle bütün ilişkiler tıkırında gidiyor. Hatta büyük şeytanla daha derin ve stratejik ilişkiler geliştirmek için çaba gösteriyorlar.

Güç ve iktidar sahipleri! Egemenlik iddiasında bulunanlar! Mazlumların ve mustazafların yanında olduğunu söyleyenler! Neredesiniz?

Ben ve benim gibi fertler yaşananlardan Huzur-u İlahide yakamızı kurtaramayacağız, bunu biliyoruz ve tövbe edip Rabbimizden affımızı niyaz ediyoruz. Güç ve iktidar sahibi olan ya sizler? Sizler ne yapacaksınız? Eğer ahirete iman ediyorsanız, nasıl hesap vereceksiniz?

Biliyoruz, savaşamayacaksınız, ordularınızı harekete geçiremeyeceksiniz. Lakin hiç olmazsa zalimlerle, katillerle, onların hamileriyle olan münasebetlerinizi kesin. Aynı mekânda bulunmayın, el sıkışmayın, işbirliği yapmayın. Bunları Müslümanlık iddianız ile değil, vicdani ve insani hissiyatınız ile yapın.

Akademisyenler, entelektüeller, cübbe sahipleri, servetleri dağ gibi birikenler! Sizler neredesiniz? Milli İrade Platformundaki yüz küsur STK, Demokratik düzene olan hassasiyetinizi, biraz olsun Gazzeli mazlumlar için gösteremez misiniz?

Ey kendi halklarına aslan kesilen halkı Müslüman ülkelerin liderleri! Emrinde ordular, tanklar, füzeler, uçaklar bulunan iktidar sahipleri? Neredesiniz? İleriye dönük kendi mezarınızın kazıldığının farkında değil misiniz?  Adı anılan elli yedi İslam ülkesinin iktidar sahipleri! Hepiniz de mi siyonist zalimlerden, onun hamisi büyük şeytandan korkuyorsunuz?

Bir söz vardır: “Allah’tan gereği gibi korkmayan, Allah’tan başka her şeyden korkar” diye. El-Hak doğru bir söz. Halkı Müslüman ülkelerin iktidar sahipleri, Allah’tan korkmadıkları için, siyonist teröristlerden, onun hamisi büyük şeytandan korkuyorlar. Eğer Allah’tan korksalardı, başka hiçbir varlıktan, tehditten, ambargodan korkmazlardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikide bir ettiği bir laf vardı; “Dünya beşten büyüktür” diye. Bu laf artık hükmünü yitirmiştir. Zira dünya siyonist işgalci katil İsrailden bile küçükmüş. Bu aşikâr oldu. Artık bu saatten sonra böyle bir laf edilmemelidir.

Gazze, Filistin ölüyor ve güç ve iktidar sahipleri de bizimle birlikte sadece seyrediyor. Katil siyonist terörist çetenin hamisi, Müslümanların topraklarında cirit atıyor. Güç ve iktidar sahipleri ise bir yandan katliamları kınıyor, diğer yandan yeryüzünün küresel emperyalistiyle her alanda işbirliği yapılıyor.

Güç ve iktidar sahipleri! Gözlerinizin önünde canlı yayınlarda Gazze katlediliyor, soykırım yaşanıyor. Siz ne zaman hakikatli adımlar atacak, zalimlere katillere dur diyeceksiniz?

YAKUP DÖĞER 

MİRAT HABER.COM -YOUTUBE- 

YAZARIN DİĞER YAZILARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar