islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5509
EURO
35,1706
ALTIN
2.470,13
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Haluk Levent’den Filistin Davası Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Haluk Levent’den Filistin Davası Hakkında Çarpıcı Açıklamalar
29 Mayıs 2024 16:30
A+
A-

Haluk Levent’den Filistin Davası Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Haluk Levent: “Sorunum İsrail Hükümetinin Politikası”

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Filistin davası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Levent, İsrail hükümetinin uyguladığı politikaları eleştirdiğini belirtti. “Benim sorunum İsrail hükümetinin uyguladığı politika. İnsan olarak bakıyorum. Hep insan olarak baktım zaten.” ifadelerini kullandı. Levent, Filistin davasının sadece AK Parti hükümetinin değil, tüm insanlığın davası olduğunu vurguladı.

İnsanlık Perspektifi Haluk Levent, Filistin davasına insanlık perspektifinden yaklaştığını belirtti. Sanatçı, “Hep insan olarak baktım zaten.” diyerek, meseleye siyasi değil, insani bir bakış açısıyla yaklaştığını ifade etti. Levent, Filistin’de yaşanan zulmün insanlık suçu olduğunu ve herkesin bu davaya sahip çıkması gerektiğini söyledi. Sanatçı, bu tür insani meselelerde ortak bir duruş sergilemenin önemine dikkat çekti.

Filistin Davasının Önemi

Levent, Filistin davasının önemine vurgu yaparak, bu meselenin sadece bir hükümetin değil, tüm insanlığın meselesi olduğunu söyledi. “Bu AK Parti hükümetinin davası değil, hepimizin davası.” diyen Levent, Filistin halkının yaşadığı acıların herkes tarafından paylaşılması gerektiğini belirtti. Sanatçı, Filistin halkının yanında olmak ve onların haklarını savunmanın bir insanlık görevi olduğunu da ifade etti.

Haluk Levent’in Aktivist Kimliği

Haluk Levent, sanatçı kimliğinin yanı sıra aktivist kimliğiyle de tanınan bir isim. Sanatçı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle biliniyor. Levent, Filistin davasına olan duyarlılığını da bu çerçevede gösteriyor. Sanatçı, Filistin’de yaşanan zulümlere dikkat çekerek, dünya kamuoyunun bu konuda daha duyarlı olmasını istiyor. Levent’in bu açıklamaları, Filistin davasının dünya genelinde daha fazla destek bulmasına katkı sağlıyor.

HABER YORUM

Filistin davası konusunda ki duyarlılığı için Haluk Levent beye teşekkür ediyoruz…

Keşke bütün sanatçılarımız ve oyuncularımız, Haluk beyin gösterdiği duyarlılığı gösterebilselerdi…

Sokak hayvanları konusunda duyar kasan sanatçıları(!) ve oyuncuları Filistin konusunda açıklama yaparken pek göremedik…

Haluk Levent’in dediği gibi bebekler katlediliyor orada… Bebeklerin katline  dahi ses çıkaramayanların, bırakın sanatçılığını insanlığından bile şüphe etmek, artık bizim birinci vazifemiz olmuştur…

MİRATHABER.COM – YOUTUBE- 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.