islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2921
EURO
37,0006
ALTIN
3.014,48
BIST
8.738,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

İnsanlık Bu Kadar mı Körleşti, Bu Kadar mı Vicdanını Yitirdi?

İnsanlık Bu Kadar mı Körleşti, Bu Kadar mı Vicdanını Yitirdi?
23 Ekim 2024 14:00
A+
A-

İnsanlık bu kadar mı körleşti, bu kadar mı vicdanını yitirdi?

Acı Görüntüler: Gazze’nin Kuzeyinde Yaşanan İnsanlık Dramı

Gazze’den gelen son görüntüler, insanlığın vahşetin en karanlık yüzüyle nasıl karşı karşıya olduğunu bir kez daha gösteriyor. İsrail’in ablukaya aldığı  bu mazlum coğrafyada, yeni katliamlar gerçekleştiriliyor. Özellikle çocuklar bu acımasız saldırıların hedefi oluyor. Parçalanmış çocuk bedenlerinin olduğu videolar, artık izahı mümkün olmayan bir vahşeti gözler önüne seriyor.

Bu katliam ne zaman duracak? İnsanlık bu kadar mı körleşti, bu kadar mı vicdanını yitirdi? Her gün bir masum can daha toprağa düşerken, sessiz kalan dünya bu acının hesabını nasıl verecek?  Ölen masumların gözyaşı dinmeden, bu zulme kim duracak? Eğer bir gün adalet yerini bulacaksa, bu ne zaman olacak?

İnsanlık(!), geldiği bu noktada katliam ve vahşetle anılır hale geldi. Gazze’de yaşanan bu soykırım, tüm dünyanın vicdanını susturmuş gibi görünüyor. Oysa her  ölen çocuk bir insanlık suçu, bir utançtır. Bu masumların hesabını kim verecek? Eğer verecekse, daha kaç canın yanması gerekecek?

Artık bu acı son bulmalı. Dünya, bu vahşeti durdurmalı ve insanlık, ölen çocukların hatırası için bir kez olsun vicdanını dinlemeli.

Gazze’nin kalbinden gelen bu yürek burkan haberler, insanlığı derin bir üzüntüye boğuyor. İsrail’in ablukası altında yaşayan masum siviller, özellikle de çocuklarda art arda gelen saldırıların kurbanı oluyor. Parçalanmış bedenlerin ve harabeye dönmüş evlerin yer aldığı videolar, yaşanan vahşetin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Ve biz de bu görüntülerden sonra soruyoruz:

Sahi, İnsanlık nerede?

 

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.