Gündem

MURAT ÜLKER FENERBAHÇEYE 16.5 MİLYAR KİMİN PARASINI VERMİŞ?

MURAT ÜLKER FENERBAHÇEYE 16.5 MİLYAR KİMİN PARASINI VERMİŞ?

Bir televizyon programında Aziz Peygamberimiz ve onun yüce ashabına zina isnad ettiğim şeklinde ancak Cehennemlik Esfel-i Safilin’de olacakların atabileceği gökleri çatlatacak bir iftiraya uğratıldım. Bu azim iftirayı  üzerime sıçratmaya çalışan Cübbeli Ahmet denilen kişiyle ilgili nefs-i müdafaa sadedinde yazdığım yazılar dışında şahıslar aleyhine olabilecek yazı yazmadım.

Bunun istisnalarından biri Murat Ülker hakkında yazdığım üç önemli makaledir.

https://www.mirathaber.com/ulkerler-ve-benzerleri-mi-millet-mi-daha-fazla-veriyor-7-4161h/

https://www.mirathaber.com/murat-ulkeri-savunmak-haram-elestiriyi-mesru-kilmaz-14-4024h/

Sakın ha nefsim adına yazdığım sanılmasın. Yarım asırdır bizim kurumumuzdur diyerek savunduğum ve ürünlerini cihad ruhuyla satın aldığım, çocuklarıma ve torunlarıma aldırdığım Ülker’in sahiplerinden dindar bir şahsiyet olarak bildiğimiz Murât Ülker karşımıza büyük bir zalim faizci olarak çıkmaz mı?

ÇOK YAKIN GEÇMİŞTE BORÇLARINI ÖDEYEMİYORDU

Bundan 5-6 yıl önce Murat Ülker’in milyarlarca dolar borçlarını ödeyemediği için borçlarının yeniden yapılandırılması için kapıları önünde manen dilencilik yaptığı bankalara kamu oyu önünde yakarıda bulunduğunu medyadan okuyunca derinden sarsıldım. Gerçi bu da bir oyun olabilirdi ya su-izanda bulunmayalım.

BORÇLARIN FAİZLERİNİ DE MİLLET ÖDEDİ

Ne halt edilirse edilsin demeyelim. Daha çok kazanma kör ihtirasıyla yapılan borçların faizlerini kim ödeyecek? Borca dayalı para sistemi ve faize dayalı ekonomi ile kanı emilerek fakirleştirilen milletimiz iş adamlarının borçlarının faizlerini iş adamlarının kendilerinin ödediği zanneder. Bilmezler ki pahalı olarak aldıkları örneğin Ülker ürünleriyle millet olarak kendileri ödemektedir.

Yazılarımız yayınladıktan sonra müşterek bazı dostlar Ülkerlerin millet için harcadıklarını bize duyurmaya çalıştılar. Biz de Millette verilenlerin alınanların yanında devede kulak bile olamayacağını açıkladık.

HAZRET FENERBAHÇE’YE 500 MİLYON DOLAR YANİ 16.5 MİLYAR YARDIM ETMİŞ

Neyse yakın geçmişe takılmayalım da günümüze gelelim. Murat Ülker gibiler öyle çıkarsız rahat para veremezler. Ama oda ne!  Hazret Fenerbahçe’ye 500 milyon dolar yani 16.5 milyar yardım etmiş.

Faizli işlemlerle piçlenen ve pislenen paralarda bereket olmaz. O paralar hayra akmaz, yüz güldürmez, ama Fenerbahçe gibi kurumlara gider mi gider.

FUTBOL BATIL BİR DİNDİR

Ha bu arada ifade etmiş olalım… Profesyonel futbolu öyle spor falan da sanmayalım.

Futbol yirminci asırda batıl bir din haline getirilmiştir. Bu gün futbol dini diyebileceğimiz batıl bir olgu ile karşı karşıyayız. Futbol dininin tarihi dönemin Uzza, Menat ve Hubel’lerini andıran putlaştırılmış idol futbolcuları var. Stadyumları da mabet gibidir. Milyonlar trans haline geçerek futbol izliyor. Futbol haberleri, programları, dedikodular ve ödenen akıl almaz transfer ücretleri vs. tam bir faciadır.

Futbol artık bir spor değildir. Sanayi dalı, yatırım alanı, reklam aracı, haram kazanç vesilesi ve kitleleri uyuşturma yöntemi olmuştur. Futbol ve at yarışları artık kumar sektörüdür de.

Fenerbahçe de futbolu önceleyen bir kulüptür. Ona verilenler MÜNKER’e yani din ve akıl dışılığa destektir.

16.5 MİLYAR GERÇEKTE KİMİN PARASI

16.5 milyar. Daha dün borçlarının ödeyemeyen Murat Ülker 16.5 milyarı nasıl bulmuş da vermiştir. Yoksa maddi ve manevi menfaat için profesyonel kulüplere verilen paralar vergi matrahından düşülüyor mu?

Her hal-ü kârda faizler gibi bu tür yardımları da dolaylı olarak ödeyen zavallı millet. Evet her zaman olduğu gibi kazık yine milletimize.

Hulasa batıllarla karanlık karmaşık yazılarını yayınlayan odatv dostu ve matruş Murat Ülker’i eski ÜLKER ile çağrıştırmayalım.

ARD

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

 

 

 

 

Recent Posts

  • Gündem

BATIYA BİZE YUKARIDAN BAKMAYI BATICILAR ÖĞRETTİ

Bilinen haberi bir de biz özetleyelim: [UEFA’nın Avusturya-Türkiye maçında attığı golden sonra Bozkurt işareti yapan…

6 saat ago
  • Gündem

Suriye’nin Kuzeyinde Türk Bayrağına Saldıran Şahıslardan Biri Daha Yakalandı

Suriye’nin Kuzeyinde Türk Bayrağına Saldıran Şahıslardan Biri Daha Yakalandı Yanlışa Düştük Suriye'nin kuzeyinde, Türk bayrağına…

7 saat ago
  • Gündem

Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının Önemi

Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının Önemi Hicri Yılbaşı Nedir? Hicri yılbaşı, İslam takvimine göre yeni…

7 saat ago
  • Gündem

Mesud Pezeşkiyan İran’ın Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Oldu

Mesud Pezeşkiyan İran'ın Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Oldu İran'da Reformist Lider: Mesud Pezeşkiyan İran'da dün gerçekleşen 14.…

8 saat ago
  • Gündem

İsrail Savaş Uçakları Gazze’de Yine Sivilleri Hedef Aldı

İsrail Savaş Uçakları Gazze'de Sivilleri Hedef Aldı Han Yunus ve Refah'ta Saldırı İsrail savaş uçakları,…

9 saat ago
  • Makale

‘Tarihi Allah Yazar’

Tarihi Allah yazar; biz sadece nerede duracağımız gerektiğine karar veririz. (Aliya İzzet Begovic) Dünyada tarifsiz…

10 saat ago