islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5386
EURO
35,1048
ALTIN
2.463,62
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Skor 3-1 Ama Beklediğimiz Olmadı

Skor 3-1 Ama Beklediğimiz Olmadı
19 Haziran 2024 11:56
A+
A-

Skor 3-1 Ama Beklediğimiz Olmadı

2024 Avrupa futbol şampiyonasında, A Milli takımımız ilk maçında Gürcistan ile karşılaştı ve Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Futbol açısından bakıldığında güzel ve aynı zamanda  izlemeye değer bir maç olduğunu söylememiz gerekiyor. A Milli takımımızı tebrik ediyoruz.

Ama… Beklediğimiz olmadı.

Ne futbolcularımız sahada ne de seyircilerimiz tribünlerde Filistin davasına sahip çıkacak, dünya kamuoyunun dikkatini İsrail zulmüne çekecek bir faaliyette bulun(a)madı.

Futbolcularımızın sahaya, en azından kollarında siyah bandajla çıkmaları ve İsrail terör örgütünü protesto etmelerini beklerdik… Seyircilerimizin de tribünlerde küçük bir Filistin bayrağı sallamaları, 3-1’lik skoru taçlandırırdı diye düşünüyoruz.

Olmadı ya da olamadı… Ama olduracak yollar da aranmadı maalesef…

Rahmetli Naim Süleymanoğlu, 1988 Seul Olimpiyatları’nda,  Bulgaristan’da Türklere yapılan zulmü, olimpiyatlar vasıtasıyla dünya kamuoyunun gündemine taşımayı başarmıştı. Bunu da rahmetli Turgut Özal’ın dolayasıyla da devletin desteğiyle başarmıştı..

2024 Avrupa futbol şampiyonasında da A Milli Futbol takımımız, devletimizin de desteğiyle, Filistin lehine İsrail’in aleyhine bir protesto örneği gösterebilir…

Bunu hala yapabilir…

BÜYÜK NARKOZ

Daha öncede defalarca dile getirmeye çalıştığımız gibi Futbol, kitleleri narkoz lamanın ya da beyinleri düşünemez hale getirmenin en açık ve net yolu. Bu gerçeği, 2024 Avrupa futbol şampiyonasında bir kez daha gördük.. Farkındaysanız turnuva başladığından bu yana Filistin meselesi dünya gündeminden düştü ve gündeme futbol oturdu. Artık haber bültenlerinde dahi Filistin’den ya bahsedilmiyor ya da küçük haberlerle geçiştiriliyor. Oysa diğer taraftan İsrail, Kurban Bayramında dahi katliamlarına devam etti ve ediyor.

Evet Siyonist İsrail zulümlerine devam ediyor… Diğer taraftan da Siyonizm, futbol vasıtasıyla insanları narkoz lamaya beyinleri uyuşturmaya devam ediyor.

Hal böyle olunca da ortada, ne Filistin davası kalıyor, ne de İslam şuuru..

“Bana ne Filistin’den” diyen büyük kitleler, 2024 Avrupa futbol şampiyonasına kitlenmiş durumda…

Düşünemeyince beyinler, bâtılı kitleyebildiğin kadar kitle insanlara…

Gör(e)mezler, duy(a)mazlar ve anlayamazlar…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM